Hallå november du e tråkig!

Asså guuuuud så grå o trist månad. Varje år samma sak. Behöver kaffe, ”kirkasvalolampan”, motion och mycket sömn (vilket jag inte får) för att orka. Nu har jag inte orka blogga alls för har varit så orkelös. Kanske lite piggare än tidigare pga av mitt ”nya hälsosamma liv” men bara lite.

Inget speciellt har hänt. Lite blingo visningar, framtidsplaner, drishande här och där,  lite träning, har ”freelansat” med kosten och ätit 80% enligt FF Lite träningsprogrammet och känner nog tydlig skillnad då jag inte ätit rätt. Nu vet jag verkligen hur just JAG skall äta för att må bra. Det roliga är att fastän jag inte följer instruktionerna till 100% och inte har haft möjlighet att träna så ofta som jag skulle vilja göra så ser man nog tydlig skillnad. Vätska har försvunnit och kanske en pikiliten haba kan synas, om man drar fram ett förstoringsglas. Och detta med att bara ändra på sin kost och motionera lite (1-2ggr/vkan ibland 3ggr). Hur månne det skulle ha sett ut ifall jag skulle ha följt instruktionerna till 100%?

Jajamensan vi fortsätter med semihälsosamma livet väl då. Aaron fortsätter också med sin fysioterapi. Vi har varit hos en barnläkare, en neurolog och en till fysioterapeut i Jorv och de tyckte han är väldigt (nukommerordetjaghatar) ”normal” (det står ”hidas normaalivariantti”  i hans rådgivningskort). Bara lite långsam. Så det var ju good news. Nu fortsätter vi bara livet och besöker alla experter igen om ett par månader. Så ingen press på dig lilla Aaron. Mamma älskar dig hur du än tar dig framåt. Han har faktiskt lärt sig att backa och att kräla sidlänges framåt.

Här kommer superfina bilder från vår photoshoot med barnens pappas kusin Dennis, som studerar foto. Härliga typer inte sant! Alla klädda i blingo förståss…

_MG_4735-2 _MG_4726 _MG_4725Bilder tagna av Dennis Konoi

 

Annonser

3 reaktioner på ”Hallå november du e tråkig!

  1. Roligt att höra en update om hur ni har det! Här är också en som är sååå uttråkad just nu. Hatar november, mörkret, vädret o har ingen energi för att fara på lenkki heller. Äääh, sku bara vilja vara hemma o äta choko. Men snart är det ju jul, sen får man äta massvis med choko anyway, kanske jag kämpar tills dess, hehe:).

    Fina foton på familjen o barnen ni fick!:) ha det så bra o krafter i rusket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s