Mina

Ibland lyckas man så sjukt bra…här är några av dagens superbra ”syskonfoton”

20130604-224802.jpg

20130604-224812.jpg

20130604-224827.jpg

20130604-225206.jpg

Annonser

7 thoughts on “Mina

 1. Heippa,
  Olen seuraillut blogiasi ja vaikutat vaunu/kärryasiantuntijalta. Olisiko sinulla vinkkiä hyvistä sisarrattaista? Lapsilla suunnilleen saman verran ikäeroa, kuin E&L:lla, mutta ovat varmaan pikkasen nuorempia. Mitä olet itse käyttänyt ja oletko ollut tyytyväinen?
  Kesäterveisin,
  Heidi

  • Moikka, kiva kun löysit blogiin! On tosiaan tullut kokeiltua jos jonkinmoista kärryä tässä matkan varrella 🙂 Kaikki riippuu tietenkin siitä miten ja missä asutte? Omakoti- tai rivitalo vai kerrostalo, hissi ja sen mitat? Onko toinen lapsista on päiväkodissa vai molemmat kotihoidossa? Onko teillä autoa eli tarvitko vaunuja myös kauppareissuilla? Ja viimeiseksi tietty se budjetti…Hyvistä sisarusvaunuista on iloa monta vuotta, mielestäni ainakin siihen asti, että nuorin on 3.v, joten huonoja ei kannata ostaa. Hyvine tuplien ostaminen on vähän niinkuin auton osto, kannattaa ostaa heti hyvät sillä kun myyt ne eteenpäin hinta laskee aina, vaikka niitä ei olisikaan käytetty. Kallimmiilla merkeillä on paras jälleenmyyntiarvo (Bugaboo, Mountainbuggy, Babyjogger etc.) mutta monille kelpaavat myös edullisemmat merkit. Jos teillä ei ole autoa käytössä satsaa laadukkaisiin!

   Pistä ylös paperille mitkä ovat teidän tarpeenne ja lähde siitä liikkelle. Me asuttiin kerrostalossa kun L syntyi ja E oli 1v8kk, ekat tuplani olivat Phil&Ted´s Vibet, mutta ne myin jo parin kk jälkeen koska 3-pyöräisyys ei vain ollut mun juttu. Babyjoggerin City Selectit olivat meidän ekat tuplat ja käytössä 1v ajan. Tykkäsin niistä kyllä hirveästi, mutta kun muutimme rivariin Espooseen, jossa oli enemmän hiekkateitä kun asfalttia olivat ne tosi raskaat työntää, sillä ne ovat tuplina niin pitkät. Olisin kumminkin pitänyt ne jos olisi ollut mahdollista omistaa tosi monet erilaiset vaunut. Niistä sai toisen istuimen pois joka toimii loistavasti jos on vain yhden lapsen kanssa liikkeellä. TAvarakori oli fantastinen, siihen mahtui iso lapsi (ei saisi) tai 3 kassillista ruokaa!

   Hairahduin City Selctien jälkeen kokeilemaan taas P&T vaunuja (miksi?) tällä kertaa Explorer vaunuja, mutta vaikka aluksi tykkäsin ei minusta ollut niiden lykkijäksi joten myin heti pois ja vähän tuli takkiin ;/ Siinä välissä ehdin ostaa ”kakkosvaunuiksi” Carenan tuplat käytettyinä ja ne olivat tosi leveät, tosin malli oli vanha ja hinnan puolesta (399€ uutena) olisi kannattanut ostaa uutena. Ne myin jollekin mummille eteenpäin kun ostin Mountainbyggy Duetit jotka meillä on edelleen varmaan siihen asti, että kaksi vanhinta varmasti kävelee (teini-iässä?). Niistä mulla ei ole mitään muuta sanottavaa, kuin, että harmi ettei lasta saa työntäjään päin, mutta siihennkin tottuu. Uutena juttuna niihin saa myös sen tavarakorin. Ne on olleet meillä reissussa mukanan ja niissä kulkee myös ”toisen paikalla” hirveet määrät ostoksia tarvittaessa. Suosittelen! Koska pidän Dueteista niin paljon halusin yhdet samantyyliset ”yksittäisrattaat” ja edullisimmat oli Emmaljungan Scooterit, jotka meillä nyt on ja jotka käyvät vaunuiän ”loppuun asti”. Myin pois meidän Osann vaunut jotka muuten olivat ihan kivat, mutta enemmänkin kaupunkikäyttöön, koska me pärjätään matkaraittailla ostoskeskuksissa ihan hyvin.

   Bugaboon Donkeystä oon kuullut paljon hyvää ja ostaisin ehkä ne nyt jos sisaruksille vaunut ostaisin, sillä jälleenmyyntiarvo on hyvä (elleivät hajoa) ja vissiin myös hyvät kansainväliset takuut. Hinta tosin on järkyttävä…Emmaljungalta on juuri ilmestynyt vastaavanlainen tuplamalli jossa sisarukset saa työntäjään päin Monkey (onpas ”omaperäinen” nimi), ne kannattaa varmaan myös tsekata, sillä Emmaljungatkin liikkuvat ihan kivasti käytettynä sitten. Muuta neuvoa en osaa antaa, kuin, että käyt kattomassa, lykkimässä ja hiplaamassa ennenkuin ostat mitään! Tsemppiä ja kysy jos oli jotain ”täsmäkysymyksiä”? Mä rakastan vaunuja todellakin ja omistaisin mieluusti vielä ainakin Babyzen YoYot jos jotkut uudet saisin valita. Mut meillä on periaatteena et pitää myydä jos meinaa ostaa eikä nyt ole enää mitään myytävää…:)

   Mun top 3 on siis:
   1) Bugaboo Donkey
   2) Mountainbuggy Duet
   3) Babyjogger City Select

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s