Då man ”bara” har två barn hemma

hinner man med mera än då man har tre. Vi är tacksamma varendaste gång vi får någondera av våra stora barn övernatten någonstans (mummi/famo&fafa). Då hinner vi koncentrera oss på att göra sånt som är svårt annors: att leka med det andra syskonet på hans/hennes villkor, ordna saker, städa etc. Barnen njuter också betydligt av att vara lite isär från varandra, de är ju hela tiden ihop.

Leona har varit övernatten hos mummi och fått göra en massa roligt. Andra natten utan propp i munnen gick superbra. Hon har blivit så stor mitt i allt. En rolig, pratsam och nyfiken 2-åring som såklart också trotsar som alla i samma ålder. Sjukt bra beslut att lämna bort den där somviintenunämnermera.

Elvin har fått leka i fred, ”ordna” sina saker, fara med pappa till simhallen samt se på dvd. Dessutom fick vi sova snäppet längre i morse och avnjuta en härlig brunch först kl.10.30. Då var Leona redan i lekparken med mummi.

20130401-223132.jpg

20130401-223154.jpg

Förutom att ordna och städa hann jag också laga en sats med babymat åt Aaron. Tycker om att laga maten själv alltid när det råkar finnas ingredienser.

20130401-223747.jpg

20130401-223756.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s