Vår 2-åriga fröken

Igår hade Leona sin 2-års rådgivning. Det tog jätte länge eftersom hon var så bra på allt hihi…eller vad man nu kan säga? Hon gjorde torn, lade alla pussel som fanns, lekte med alla dockor, klev upp och ner i matstolen och pratade en massa med vår ”tant”.

Vår tant,som vi ju träffar rätt ofta iom 3 barn, tyckte att Leona var så härlig att hon ville ta hem henne. Visst är hon ju det, speciellt då hon får odelad uppmärksamhet som igår. Hemma är det lite andra bullar om kvällarna. Hon skall riva brodern i håret, klösa mamma, slå lillebror, slänga mat, skrika, skrika, hänga i alla och nyaste nytt är att stiga upp från sängen tiotals gånger då man borde sova.

Ja-a det hör till åldern jag vet det nog. Svårast är det ju då man skall lägga alla tre lite olika tider och om alla gråter och skriker. Den äldsta och yngsta är ganska lätta men 2-åriga fröken har ett temperament utan like… Det behövs en vuxen för att föra henne tillbaka i sängen och en som läser åt Elvin medan hon somnar, sen kan ju Aaron vara vaken ännu eller gråta…Nå man hittar väl sina sätt så småningom!

P.s. Leonas mått var nästan exakt samma som mina som 2-åring: 10,4 kg och 84cm!

Annonser

2 thoughts on “Vår 2-åriga fröken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s