Omega-3 och välling

Nu har jag igen fått komma med i två roliga Buzzador kampanjer. Som Buzzador får man möjligheten att, tillsammans med sina vänner, testa och påverka nya produkter och tjänster innan de kommit ut på marknaden. Vi fick hemskickade två paket av Möllers Pikkukalat Omega-3 och d vitamin ”fiskar”. Vi har haft av de här förr och Elvin speciellt tycker om alla ”pastiller”. De här har han kallat för ”kalapastilli” ända sen han var 2 år. De smakar frukt och är mjuka så passar bra åt små barn och varför inte resten av familjen också. Leona vågade inte smaka dem men tar nog gärna fiskleverolja med skeden. Det rekommenderas att man tar 2st varje morgon, men de är så dyra så vi brukar ge bara en eftersom barnen ändå får andra vitaminer också. Fiskarna innehåller livsviktiga Omega-3 (DHA+EPA) och D3-vitamin. De innehåller inga färg- eller sötningsmedel, konserveringsmedel och smakar frukt så i princip borde väl alla barn tycka om dessa. Rekommenderas varmt!

Den andra produkten vi fick testa var ny för oss nämligen Valios nya Onni vällingar. Den nya vällingen och gröten av Valio är tillverkad av färsk finsk mjölk. Produkterna kan ätas både till frukost, mellanmål och som kvällsgröt. Färsk mjölk som en ingrediens är mindre bearbetad och näringsinnehållet på Valio Onni-produkterna är speciellt anpassat till att stödja små barns tillväxt och utveckling.

Eftersom vi bara ätit fast mat i en månad (med paus då Aaron var sjuk) tänkte jag testa vällingarna före riktiga gröten. Majs- , ris- och morot-potatisvällingarna var redan bekanta för oss, de har smakat bra och hållit den lilla hungriga magen mätt. Som ny smak testade vi havrevälling i morse. Tycker att vällingarna är bra då man har flera barn, konstant bråttom och kaotiskt runt en och kanske inte alltid hinner med en grötportion. Dessutom kan ju Aaron inte sitta ännu i matstolen så välling passar bra just nu. Hittills har han tyckt om alla sorter vi smakat. Mycket behändigt med andra ord.

kuva (1)

Aaron på ”automatning” …visserligen hölls flaskan inte hemskt länge så där.

kuva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s