Första flyttdagen

Idag kom flyttbilen till nya huset med vårt pick o pack som varit i förrådet i 5 veckor. Jag, pappa och Aaron var där medan stora barnen blev i stan med mummi. Aaron var så trött efter de senaste dagarnas läkar- och sjukhusbesök att han sov ute rekordlänge 4 timmar!! Aldrig hänt förrut!

Under tiden hann jag torka hyllor, ordna lite saker och mata Aaron med mjölk och en halv (!) banan! Till middagen kom vi hem för att hjälpa mummi med vildbasarna. Pappa blev övernatten i nya huset och skall fixa så mycket han hinner.

20130301-222241.jpg

20130301-222307.jpg

Imorgon får vi hitta på något roligt eftersom min käraste lilla dotter Leona fyller 2år.

Annonser

6 thoughts on “Första flyttdagen

    • Vi kom ju med i ett sent skede (september) då det var 60% klart så hann just o just ändra på ngra greijer o material. De va inte lika länge att vänta som med många andra byggprojekt så kul på det sättet MEN sen försenade ju sig just vårt hus och det var precis det vi inte önskade oss. Så jävligt på det sättet men nu då väntan är över så kanske samma som när nan fött, man glömmer det jävliga?

        • De va en familj som reserverat huset först o sen backa de ur och det klmntill salu på nytt. Men vi hade kollat på dessa hus (4st bredvid varann) redan ett år sedan. ”Kismet” liksom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s