Cykelvagn

Den här vill jag ha! Kombinerad cykel-, spring- och dubbelvagn Babyjogger POD. Vi ville ju redan ha en cykelvagn förra sommaren, men sen blev jag gravid och cyklade inte den sommaren heller och vi hann aldrig skaffa en. Tror jag senast cyklat 2008. Ifall vi vill cykla med alla 3 barn behöver vi ju något i den här stilen och tanken av att kombinera cykel- och dubbelvagn i samma är ju briljant. Sen tycker jag om idén att ena föräldern kan ha 2 barn i vagnen under deras dagsvila och springa en lenkki samtidigt.

Drömmer om sommaren redan…Berätta era erfarenheter om olika slags cykelvagnar, speciellt om ni har 2-3 barn. Vem sitter var? Hur gör man? Elvin kan cykla med hjälphjul men det går ju inte så jätte fort och vågar man sen låta honom cykla ensam bredvid? Kan en 8-9 månaders bebis redan sitta i en cykelstol eller är han säkrast inne i cykelkärran?

 

BJpod

Annonser

6 thoughts on “Cykelvagn

  • Bra idé att kolla på Huuto men jag tycker att vissa har varit jäkla dyra där också, typ 300-400€ o då vet man ju inte i hur bra skick de är. BJ vagnens återförsäljningsvärde skulle säkert vara jätte bra, men så klart 600€ är massor med pengar. Vi får bara fortsätta drömma om vagnen och kolla sen när det finns manimani. Funderade förra sommaren tom på Bauhaus kärran som kostar 120€ men den lär nog vara dålig…

 1. Tycker precis att Eva-kakkakaffe skulle ha kört omkring med sina tre i Jyväskylä. De två äldre i vagnen o yngsta sittande bak.

  Men tycker att de finns nån åldersrekomendation för sitsen? Typ 10 mån. Men man vet ju när man vågar ha sina små på nåt sätt…

  Sen finns det vissa vagnar vart man får babyskyddet fastspänt.

  • Yes, just så 🙂 Men mest för att vår cykelvagn hade så dåliga bälten. Sen yngsta blev över året, har vi cyklat i alla möjliga kombinationer. I Jyväskylä cyklade vi massor (och nog också här förra sommaren) och jag hade önskat att vi satsat på en lättare och bättre vagn än vad vi har haft, men även den uppfyllde sin funktion. Joggat och använt den som barnvagn har vi dock inte gjort alls – så pass mycket klumpigare än en vanlig vagn har den nog känts. Vår lilla satt i övrigt i sitsen sin första sommar – som dryg halvåring. Svårast var att få hjälmen att hållas.

 2. Ny läsare som kikar in 🙂
  Jag köpte en Croozer från Holland våren 2011:
  http://strandbyudd.blogspot.fi/2011/05/croozer-cresent.html
  Använde den varje dag hela sommaren & den var helt ljuvlig. Kan rekommendera den varmt! Den har precis samma utrustning som cykelkärran du har på bilden.
  Beställde den härifrån: http://net-shop.nl/bicycle-trailers/croozer/trailers/
  Allt med beställningen löpte felfritt & nån vecka senare stod paketet på vår trappa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s