Julen 2012

Vi firade julen i två dagar, vilket var mer än tillräckligt. På julafton var vi hemma hos oss med min mamma och på juldagen var vi hos min mans föräldrar med hans systers familj och deras farföräldrar. Båda dagarna blev det både god mat och dryck samt en massa fina julklappar, speciellt åt barnen. Här får ni det bästa som bilder (de blir större genom att klicka på kollaget). På julaftonen hittade också julgubben till oss och före han kom var nog alla riktigt nervösa, inte minst mamman i huset.

Julkollage1.

julkollage2.

 

Elvin fick bl.a. sådana fina grejs som nya duplon (brandstation), små bilar och andra fordon, kläder och böcker. Leona fick bl.a.nya dockor med tillbehör, en dockresevagn, kläder och böcker. Väldigt bra gåvor men nästa år får nog hälften av mängden räcka. Delvis vårt eget fel eftersom vi också köpt några klappar åt barnen.

Aaron fick några böcker och kläder. Jag och gubben hade nog varit väldigt snälla tror jag, för vi fick bl.a. en ny kamera (Samsung EX2F) och jag min efterlängtade ”kahvakuula” och en ny yogamatta.

Aaron chillade mest av alla på julen men sen hade han lite svårt att somna vissa kvällar pga av rumban med hans större syskon omkring honom. Nu är vi alla glada att julen är över och att vi fortfarande har dagar kvar av julledigheten. Barnen har lekt förvånansvärt fint tillsammans och för sig själva då någondera av oss vuxna har varit med dem. Vardagen är betydligt lättare då två vuxna är hela tiden närvarande.

Nästa vecka börjar vi med nya tricks då den jobbigaste delen av vår flytt nämligen packandet börjar. Vi har beställt flyttlådor och måste ta itu med att rensa skåpen. Urk och stön. Kanske lite befriande ändå? Out with the old in with the new liksom…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s