Håsa håsa…

Ett enda håsande idag…Först håsade jag iväg till rådgivningen med 2 av 3 barn (de yngsta), ena fick rota vaccin och hade 2-mån. koll och andra influensans andra del. Sen ska man håsa dottern till dagis, sen föra bilen hem, håsa iväg till min mamma som skall sköta Aaron medan jag for till frissan.

Där fick jag som tur sen njuta av bossa nova, hårbotten massage+behandling och ny färg+klippning. Och kaffe och smörgås. Hade igen köpt en groupon frissadeal som var granne med min mamma så det passade bra. Frissan var en härlig brasiliansk dam som kallade mig ”dear”. Hon var tricolog dvs. hårbottenspecialist. Håret blev riktigt bra, mörkare och friskare. Behövde det minsann…

Aaron hade haft det bra hos mummi. Han hade sovit, ätit och bajsat (tack vare rota sprutan!). Duktig pojke! Efter lunchen fick jag håsa iväg hem för att hinna köra efter större barnen. Så de så.

P.s. Kolla på ögonpåsarna!! Wow! 3-barnsmorsan som bäst…

P.p.s. Allt bra med Aaron i rådgivningen. Växer på sin egen minuskurva, lång och smal. Rådistanten tyckte vi skulle börja äta fast föda redan vid 3-4 månader. Jag bara ??? 3 månader?? Nå vi ska se…

20121211-230121.jpg

20121211-230129.jpg

20121211-230903.jpg

Annonser

One thought on “Håsa håsa…

  1. Börja med fast föda så tidigt som möjligt!! Ge plommon och ruusumarjasosetta!! Jag rekommenderar kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s