Ett par dagar med bara två barn

Det blev ingen Bloggala för mig förra onsdagen förresten. Hade planerat att gå, men just nu känns livet lite tungt med barn, flytt och andra utmaningar så skippade galan och gick på en studentfest istället, hela familjen. Fin fest men aldrig mera med två trotsungar och en baby. Need I say more…

På självständighetsdagen fördes Elvin till mummi för 2 dagars ”helpension” och odelad uppmärksamhet. Vi skall snart efter honom och imorse sade han att han inte vill komma hem för ”det är så lugnt hos mummi”…Han fick lite feber igår så vi hoppas han mår bättre idag.

Jag och Leona har haft skön tumistid tillsammans, klart att lillebror varit med. Vi har varit ute och på öppna dagiset med småisarna, sjungit en massa barnsånger med Leona, lekt, badat bastu och idag en sväng till Nella&Nuttu loppiset. Har haft bord där nu och fått sålt en stor del av sakerna. Råkade idag hitta 2 dvd:n, Crocs stövlar åt storisarna och lite kläder åt Aaron till våren. Det är härligt att kunna vara med bara 2 barn åt gången, speciellt då man vet hur bra Elvin haft det hos mummi.

20121208-150146.jpg

20121208-150235.jpg

20121208-150247.jpg
P.s. Leona har otroligt bra flow just nu vad det gäller sånger. Idag har vi fått höra upprepade gånger ”Imse vimse spindel”, ”Mini mini spindel”, ”Bää bää vita lamm” och ”Blinka lilla stjärna”. Urgulligt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s