Saturday night fever

Är nyss hemkommen från Jorvs barnpoliklinik. Efter hela dagens gråtmaraton ville vi kolla läget med Aaron. Vi ville ha något svar på lillemannens missnöje. Behövde inte vänta länge och fick ett eget rum. Allting kollades från topp till tå. Vikten stigit, pulsen bra, öronen bra och urinprovet fint.

Läkaren konstaterade efter sin undersökning att pojken är frisk och att gråtet sannolikt beror på förstoppning/magont. Gjorde en ”matningsvägning” och han fick i sig 90ml på en gång och verkade mycket nöjd. Vi fick ett recept på förstoppningsmedicinet Pegorion men skulle helst först testa ”Mallasuute”. Jätte bra service och trevlig vårdpersonal på Jorv förresten. Nu hoppas vi verkligen på mera bajs och oftare!!! Jo tack (som Elvin säger)!!

Jag är mycket glad över att vi körde till Jorv och visade Aaron. Han verkade så nöjd kl.22 när han vaknade där, för första gången på många dagar. Nu hoppas vi på en fridfull natt. Han måste ju också vara trött efter allt gråt…

Skål för mjölkproduktionen och god natt, pustar en mycket trött mamma.

P.s. Glömde säga att läkaren sade att jag skall försöka amma Aaron med 3-timmars mellanrum, inte oftare fastän han skriker. Skall försöka. Stakin magen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s