Zonterapi för Aaron

Igår hade vi zonterapeuten hemma hos oss. Aaron hade gråtit mycket och knappt sovit något på förmiddagen (förutom när jag promenerade till butiken) så han var lite yr av sig då hon kom på eftermiddagen.

Hon masserade bl.a. hans fötter och konstaterade att han nog måste ha jätte ont eftersom han gallskrek då hon rörde de ställen på hans fotbotten som har med magen att göra. Det var så hemskt att se sitt barn gråta så men hon förskrade mig om att själva zonterapin inte tar ont, han gråter bara ”frustrationer han inte fått ut”. Vi skall träffas ännu 2ggr och dessutom massera Aaron själv hemma.

Han är förstoppad och har antagligen jätte ont…;/ Senast bajsat på söndagen så vi hoppas att något händer snart. Vet inte om man kan kalla det kolik men mycket gråter han nog. Har inte haft en så här missnöjd baby förr.

Efter behandlingen sov han nästan hela kvällen och har idag också sovit 3 längre snuttar. Då han är vaken trivs han bäst i famnen eller bärsjalen.

Kvällarna med en gråtande bebis, en famnsjuk liten dam och en känslig liten pojke är utmattande för oss föräldrar. Barnen är trötta efter dagis och vi föräldrar är själv också trötta och har bara 2 armar var. Ibland gråter alla barn samtidigt och det är svårt att hålla sig lugn. Men det måste ju lätta vid något skede…?

20121122-204857.jpg

20121122-204910.jpg

Annonser

6 thoughts on “Zonterapi för Aaron

 1. Hi Jenni å Lilla Mr Aaron !
  Kämppa swell Aaaron, det lättar snart när Du kan Baijssa …. ? MoFa Paul ger Dig styrcka härifrån Svettiga Malaysia …
  Kram till ALLA 5 ….

 2. Voi vitsit, stackars Aaron och stackars er som har en bebis som har så ont i magen med all gråt som det innebär!:( Vår bebis är oftast nöjd och utan magknip, men jestas så jobbigt det är när man märker att det går runt i magen på den lille och inget hjälper. Krafter åt er, kämpa på!

  • Krafter behövs minsann…Dom dagarna då alla är hemma (vs) är det nog full rulle på. Det är som på en stor verkstad då jag o pappa bar springer omkring o matar, bär, byter blöijor, tröstar etc. en massa ungar. Puuuuuuuust! 12345678910…

 3. Hej

  Ja tycker så synd om er och lilla Aaron, ja började fundera på en sak, Finns det inte I Finland suppon som gör att om barnet inte kan bajsa pga förstoppning så sätter man in suppon och inom 5 min har man hels lasset I blöjan.. Vi fick sån suppon åt vår dotter när hon hade förstoppning, det var visserligen I indien men skulle det inte finnas något motsvarande I Finland?? Det var nå glycerin suppo eller nå.. Inte end recept belagda..
  Hoppas Aaron snart slipper sit mag ont..

  Massor med kramar åt er

  • Tack för sympatierna! Vet inte ifall det finns sådana suppon här, men nu har vi iaf fått recept på förstoppningsmedicin. Skall prova maltextrakten först det är ju 100% naturligt. Vi hoppas verkligen att skiten snart flyger…:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s