När man blir glad för en blöja

Fiilisen för en kakiblöja är bra. Då man inser att babyn druckit 280ml extra mjölk idag och äntligen skitit kan man väl dra någon slutsats över det hela.

Ja fiilisen är bra för skitet, men lite skit för att min egen mjölkproduktion tydligen inte räcker till trots alla försök. Men jag överlever bara babyn också gör det. Så vi kör med amning och flaska då.

20121118-212857.jpg

Annonser

3 thoughts on “När man blir glad för en blöja

  1. ja oj så glad man kan bli av en kakka blöja :D. Agner har uppehåll ibland 2 veckor förrän det kommer nästa lass så häromdagen drog jag en halleluja när det hade komi kaki i blöjan!

    • Två veckor!! Vi har haft kakkakalas 1-2 ggr vkan men han har varit så gråtig och missnöjd att det därför varit hemskt. Lycka till med ert matande, vi verkar kämpa med helt samma saker! Hur är Agners mått? Vikten stigit bra?

      • Jag trodde inte heller det var sant först men när jag började räkna dagarna blev det två veckor nu har han kakkat lite mer, bara hållit sig 1½ vecka. Man märker bra på honom när kakka dagen börjar närma sig, han e VÄLDIGT missnöjd dagarna före och inget e bra, sen e han som en ny pojke efter att kakka lasset kommit. Hoppas verkligen han börjar kakka lite oftare, men dom sa också hos rådgiv. att om dom får för lite mat i sig kakkar dom mindre. Han var ju rätt stor redan då han föddes, 3,890, sen strandade han ett tag på 3,888 men nu senast var han 4,150. längden har han växt bra på, han var 52 vid födseln och nu e han redan uppe i 55 cm.
        Hur är det med Arons mått nu ? Har ni fortfarande vågen hemma eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s