Lugna lördagen

Njuter av en lugn lördag på tumis med Aaron. Pappa är på ”pojkfest” och fixade de äldre barnen till famo&fafa och mummi övernatten så vi kan ta det riktigt lugnt. Alla i familjen sov 3t. samtidigt på dagen vilket var mycket ovanligt, men mycket nödvändigt. Hoppas jag skulle få sova iaf ett 3-4 timmars pass inatt istället för korta snuttar som hittills.

Jag och Aaron har bara sett på X-factor, ätit chips och choko, samt druckit mjölk…:)

Så här lugn är kvällens dejt…

20121103-214650.jpgP.s. Idag vägde vi Aaron och han var 3,5kg dvs över sin födselvikt! Jippii!

Annonser

6 thoughts on “Lugna lördagen

  • Jo sånt har inte hänt typ någonsin! Pappa var ute med lopporna på fm och Aaron sov också ute. Sen åt alla och sov i olika rum…Jag vaknade kl.15.30 till att det var för tyst. Blev genast orolig över Leona, för hon är ju den som inte sover dagssömn mer än max 1,5t. Där sov hon med rumpan i vädret! Aaron sover inte på natten mer än max.2t så helst skulle jag sova då minimi 3t, men kanske det kommer vid något skede ännu…

  • De e för att du nu e färdig med detta eller hur?! Du njuter nu av ”nästa skedet”, dvs. inga babyn mera…:) Jag vet att detta nu är min sista, och snusar nu lite extra på honom varje dag. Försöker minnas varje sekund och kommer sen vemodigt att packa undan de första 50cm plaggen om någon vecka. Du får komma och snusa på honom (och byta blöijor) om du måste bli påmind om hur små de är. Men du får inte bli babyfebrig mera, tänker på ditt eget bästa…:) Du har så bra klan nu redan!!!

   • Ja, precis. Nu börjar jag ju ha mitt på det torra och en baby skulle verkligen ställa till det. Det påminner jag mig om varje gång babyfebern börjar slå till. Farligt att titta på söta babybilder 🙂

 1. Alltså föregående inlägg, SÅÅ jag känner igen mig! Här har Agner börjat sova ganska bra om nätter nu (nu när jag säger så svänger väl allt :P) men hela den första månaden vakade han mera om nätterna än sov. Jag gick omkring som om zombie på dagarna. Nu e jag lite piggare men nu har Elin , den mellersta blivit riktigt svår att få å sova till natten och så vaknar hon ett X antal gånger varje natt och skriker, skriker ,skriker *suck*. Det slutar nästan alltid med att vi tar henne till vår säng så hon får sova mellan oss. Lite trångt blir det dock om Agner också vill sova fast i mamma, det gör han också oftast.
  Någon egen tid med mannen blir det sällan. Vi kan halv titta på någon film innan vi konstaterar att nä, nu far vi nog å sova.
  Jag har också fått amma som en galning eftersom Agner gått lite lite upp i vikten, men nu ska vi hoppas på att han gått upp i vikt imorgon när vi har tid till råddan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s